dijous, d’abril 12, 2007

Pobra gent !!


I ara què? ara què passa ? ara qui en té la culpa? amb quins arguments trepanareu el cap cada dia laborable a partir de les 6 del matí a la COPE o a les pàgines d'El MUNDO o a les rodes de premsa del partido ... amiguetes de la Caverna??

De ben segur que, a hores d'ara, estareu cel.lebrant una reunió d'enrabiats en privat amb un únic punt en l'ordre del dia "De como se nos ha podido ir esto de las manos".
Tractareu també temes com el de la més que honestament vergonyosa actuació d'en Díaz de Mera ( quin personatge!!!! ) i d'altres... al macro-judici de la Casa de Campo, no? i començareu el mesurat disseny de la nova estratègia, la nova línia d'investigació anti-catalana-masònica-republicana-comunista-independentista i que, a més, inclogui tots els ismes que olorin a esquerres... oi? ...però... acabeu d'hora! que en Federico demà enganxa a les 6 i no seria plan... que la llengua viperina necessita unes horetes de descans!! i no sigui cas que us interceptin a altas horas de la noche i us apliquin la llei aquella que tant bé coneixeu... si, si ... aquella de Vagos i Maleantes home!! ... aquella, aquella Federico, sí! ...aquella!!!




Però és d'esperar que hom es pregunti ... i ara que totes les teoríes del titadine i les malalties que heu escampat durant mesos i mesos s'han esfumat... té raó d'ésser la vostra tasca, la vostra feina, el vostre enganyar, manipular, mentir... "faltar a la verdad" ? (com diria lo Ànsar)

Com solia repetir un altre José María, en Supergarcia... " Yo me iré un segundo antes de que me despidan" , senzillament el que hauríeu de fer.

Mireu... a la grande i libre rural hi manca gent, a Terol per exemple, Federico.
La bòina us quedarà bé, no patiu, i els conreus, ramats i cultius us esperen desesperats i assedegats de líders que els puguin convèncer de tot allò que vosaltres sabeu explicar... ells us sabran escoltar com cal, sense rèpliques ni insults, n'estic convençut de que allà trobareu la més objectiva de les felicitats a que hom pot aspirar... poder dir el que us vingui de gust sense aquesta por ( que de ben segur heu tingut i teniu ) de no insultar, nafrar, ni fer mal a ningú... i si veieu que no us fan gaire cas, calladets estareu més guapos, a veure la Primera y después del parte... al llitet!




Salut i República!





3 comentaris:

set sota zero ha dit...

Qualsevol polític o periodista d'un país civilitzat que intentés mentir i enganyar tant descaradament hauria estat defenestrat de forma fulminant. Aquesta gentussa encara treu pit.
Per cert, l'altre dia vaig descobrir que el líquid de les lentilles que tinc a casa conté àcid bòric. Això, junt amb el fet que per algun calaix de casa hi ha un casset de la Orquestra Mondragón i que m'agrada el bacallà al pil-pil, crec que em fa ser sospitós de formar part de la connexió basco-islamista.

Miquel d'Espés ha dit...

Hehehehehehehe!!! Que bó!!!

Marc ha dit...

Jiménez Losantos és una xacra pel periodisme; és dels pitjors, perquè és un tio amb molta cultura, que sap parlar i convènces, fins i tot de les mentides més evidents. És capaç de convèncer que Mike Thyson és blanc!